Om oss


Idén till äventyrscentret fick Matti Tarkki från Finland, där det finns flera äventyrscenter för bilsportintresserade. Efterfrågan är enormt stor och det är många företag som bokar äventyrscenter för sina konferenser, kick-off med mera.
Det är inte bara företag som hör av sig till oss, även privatpersoner hör av sig för möhippor, svensexor, födelsedagar och andra högtider samt festligheter.

Matti Tarkki har själv varit engagerad och involverad inom bilsporten sedan 1978. Han har själv kört rally, banracing och folkrace sedan. Då marknaden för ett äventyrscenter i Sverige såg lovande ut, beslöt han sig att starta FinnPower Äventyrscenter i Svenljunga.

Syftet är att utveckla motorsporten så att vem som helst får möjlighet att prova på och testa om intresse kanske finns att gå vidare!

FinnPower anordnar motorsportens dagar för privatpersoner som vill känna på att vara tävlingsförare för en dag. Här kör vi inte mopeder utan riktiga bilar med klös i, till exempel Volvo 240, Opel Manta GSi, Amazon och crosskartar.

Finnpower Äventyrscenter är ett seriöst företag: